Profil

Kroen har i forsommeren 2005 udvidet sine aktiviteter og indrettet en hyggelig, klassisk krostue i den tidligere hestestald. Det lille værtshus har ca. 25 siddepladser, og der er egen indgang direkte fra P-pladsen mellem kroen og det tilhørende motel.

I motellet er der fem dobbeltværelser, som bruges til billig og bekvem overnatning,alle værelser har nye senge,farve tv og trådløst internet alt er instaleret sidste halvdel af 2012.

I restauranten gør vi meget ud af, at der er pænt pyntet op med duge og servietter, og jeg har længe følt, at der manglede et sted, hvor egnens beboere og mange turister kunne hygge sig uden at føle, at det måske var for “fint” til bare at drikke en øl, siger indehaver Gitte Sørensen, som har drevet Trend Kro siden 1992. I hele perioden har hun kunnet notere en stigende kreds af stamkunder fra det nærliggende sommerhus­område, som i mellemtiden er blevet et af regionens største.

Rigtigt mange af vores restau­rationsgæster er herfra, og især kommer her mange af de “unge pensionister”, som nyder livet i sommerhuset, og som gerne tager ud for både at spise og hygge. Vi har fra starten med glæde set, at flere af disse stamkunder også er rykket med ind i krostuen ved siden af, siger Allan Sørensen, som har den daglige tjans i baren i krostuen.

Gitte Thomsen står selv for al madlavningen i køkkenet, fra morgenmaden til motelgæsterne til de store middagsretter i restauranten om aftenen. Al kød på Trend Kro kommer fra danske dyr, som er udvalgt og slagtet på Farsø Slagtehus.

Allan Sørensen har selv en baggrund som slagter og står derfor for hele kødhåndteringen, opskæring m.v.. I køkkenet er der indrettet et helt nyt produktionslokale hertil.

Vi går simpelt hen ikke på kompromis med kvaliteten. Vi serverer kun det bedste af det bedste, og det gælder både i restaurant og krostue. Maden er veltillavet, altid i rigelige mængder, og alting er friskt og naturligt fremstillet, siger Gitte Thomsen.

Trend Kro byder i selskabslokalerne (op til 2 x 60 personer) ligesom i restauranten på spændende a la carte-menuer og gode vine. Dagens Ret er også blevet et stot “hit”.

Vi har flere faste hold af f.eks. håndværkere, som dagligt spiser frokost eller aftensmad her, og tilsvarende smører vi hver dag snesevis af solide madpakker til både arbejdssjak og motelgæster, siger Allan Sørensen.

Kroens selskabs­lokaler bruges i øvrigt i vid udstrækning af firmaer og for­eninger til jubilæer, medlemsmøder og general­forsamlinger, ligesom små og større grupper af turister i løbet af dagen nyder f.eks. kaffe og hjemmebag, før de kører videre i den vesthimmerlandske natur. Trend Kro har et godt samarbejde med egnens turistattraktioner og forskellige foreninger, ligesom kroen sælger dagkort til Trend Å på vegne af den lokale fiskeriforening.

Trend Kro har åbent tirsdag til søndag hele året undtagen i januar. Der er altså lukket hver mandag og i hele januar måned. Der åbnes fra kl. 05.00 for at kunne servere bestilt morgenmad til motelgæsterne.

=”60″ height_on_mob_0_landscape]=”60″