+45 98 67 81 35 trendkro@godmail.dk

Dagens ret

TORSDAG 1/10

STEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE

SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 120 KR

TAKE AWAY 85 KR

FREDAG 2/10

KARBONADE MED GRØNSAGER

LØRDAG 3/10

BOLLER I KARRY

SØNDAG 4/10

KOGT HAMBURRYG MED GRØNSAGER

MANDAG 5/10

LUKKET

TIRSDAG 6/10

BIKSE MAD MED BEARNAICE SAUCE

ONSDAG 7/10

KALVE LEVER MED BLØDE LØG

TORSDAG 8/10

STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE

SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 120 KR

TAKE AWAY 85 KR

FREDAG 9/10

FRIKADELLER MED STUVET KÅL

LØRDAG 10/10

HAKKEBØF MED BLØDE LØG

SØNDAG 11/10

FLÆSKESTEG MED RØDKÅL

MANDAG 12/10

LUKKET

TIRSDAG 13/10

FISKE FRIKADELLER MED REMOULADE SAUCE

ONSDAG 14/10

SVENSK PØLSERET

TORSDAG 15/10

STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE

SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 120 KR

TAKE AWAY 85 KR

FREDAG 16/10

HJEMMELAVET MEDISTER MED RØDKÅL

LØRDAG 17/10

SVINE KOTELET MED GRØNSAGER

SØNDAG 18/10

KRYDDER KAM MED GRØNSAGER

MANDAG 19/10

LUKKET

TIRSDAG 20/10

OVEN STEGT KYLLING LÅR

ONSDAG 21/10

VINTER GRYDE

OKSEFARS,HVIDKÅL,GULERØDDER.

KARTOFFEL TERN

TORSDAG 22/10

STEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE

SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 120 KR

TAKE AWAY 85 KR

FREDAG 23/10

SKINKE SNITZELL MED GRØNSAGER

LØRDAG 24/10

KOTELETTER I FAD

SØNDAG 25/10

SPRENGT NAKKE MED PERSILLE

MANDAG 26/10

LUKKET

TIRSDAG 27/10

SKINKE FRIKASSE

ONSDAG 28/10

BOLLER I SELLERI

TORSDAG 29/10

STEGT FLÆSK MED PRESILLE SAUCE

SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 120 KR

TAKE AWAY 85 KR

FREDAG 30/10

SAMMEN KOGT

(SVINE KØD )

LØRDAG 31/10

SVINE KOTELET MED RIS OG KARRY SAUCE