DAGENE RET OKTOBER 2025
SERVERES FRA KL 1730
ONSDAG 1/10
GULE ÆRTER MED KOLS FLÆSK OG MEDISTER
100 KR
TORSDAG 2/10
PANERET OG TØRSTEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 160 KR
TAKE AWAY 130 KR
FREDAG 3/10
SVINE KOTTELET MED GRØNSAGER
100 kr.
LØRDAG 4/10
FARSERET PORRE MED SAUCE OG KARTOFLER
100 KR
SØNDAG 5/10
KRYDDER SNITZELL LAVET AF SVINE KØD MED SAUCE ,KARTOFLER OG GRØNSAGER
100 kr.
MANDAG 6/10
LUKKET
TIRSDAG 7/10
FRIKADELLER MED RØDKÅL SAUCE OG KARTOFLER
100 kr.
ONSDAG 8/10
BOLLER I SELLERI MED KARTOFLER
100 KR
TORSDAG 9/10
PANERET OG TØRSTEGT FLÆSK MED PERSILLESAUCE
SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 160 KR
TAKE AWAY 130 KR
FREDAG 10/10
FORLOREN HARRE
100 kr.
LØRDAG 11/10
KARBONADE MED GRØNSAGER
100 KR
SØNDAG 12/10
JÆGER SNITZELL LAVET AF SVINE KØD SERVERES MED BACON CHAMPIGNON SAUCE OG KARTOFLER
100 kr.
MANDAG 13/10
LUKKET
TIRSDAG 14/10
SVENSK PØLSERET
100 kr.
ONSDAG 15/10
KYLLING IKARRY MED RIS
100 KR
TORSDAG 16/10
PANERET OG TØRSTEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 160 KR
TAKE AWAY 130 KR
P
FREDAG 17/10
STEGT KALVE LEVER MED BLØDE LØG
100 kr.
LØRDAG 18/10
KOTTELETTER I FAD
100 KR
SØNDAG 19/10
SKINKE SNITZELL LAVET SOM WIENER
100 kr.
MANDAG 20/10
LUKKET
TIRSDAG 21/10
OVEN STEGT KYLLING LÅR MED GRØNSAGER, SAUCE OG KARTOFLER
100 kr.
ONSDAG 22/10
BIKSEMAD MED BEARNAICE SAUCE
100 KR
TORSDAG 23/10
PANERET OG TØRSTEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 160 KR
TAKE AWAY 130 KR
FREDAG 24/10
SKINKE FRIKASSE
100 kr.
LØRDAG 25/10
SKIPPERLABSKOVS LAVET PÅ SVINE KØD
100 KR
SØNDAG 26/10
FLÆSKESTEG MED RØDKÅL SAUCE OG KARTOFLER
100 kr.
MANDAG 27/10
LUKKET
TIRSDAG 28/10
MILLIONBØF
100 kr.
ONSDAG 29/10
GRØNKÅLS SUPPE MED KOLD MEDISTER
100 KR
TORSDAG 30/10
PANERET OG TØRSTEGT FLÆSK MED PERSILLE SAUCE
SPIS HVAD DU KAN PÅ KROEN 160 KR
TAKE AWAY 130 KR
FREDAG 1/11
MENU KOMMER SENERE